Produsele noastre

Produsele noastre sunt produse BIO care sunt obtinute doar din extractele plantelor crescute pe pamanturi netratate chimic si din seminte nemodificate genetic. La produsele noastre nu se adauga conservanti chimici, nu se adauga coloranti si nu se adauga parfumuri sintetice sau obtinute din petrol sau derivate.
Ce inseamna produse BIO?

În ultimii ani, lumea a început să simtă efectele secundare ale producerii recoltelor și alimentelor pe scară industrială. În acestă societate de consum, alimentele procesate ajung să conțină atât de mulți aditivi, conservanți și substanțe chimice încât s-a simțit nevoia de o schimbare. Îngrijorați fiind de efectele nocive asupra sănătății, oamenii și-au întors privirea înapoi spre produsele sănătoase, în a căror procesare nu intervin substanțe chimice, nu sunt modificate genetic și sunt produse în concordanță cu armonia naturii.

Din nevoia de a diferenția aceste produse mai sănătoase  față de produsele obișnuite, au apărut termenii BIO, ECO sau organic.

Produsele BIO sunt același lucru cu produsele ECO sau organice. Motivul pentru care există 3 denumiri distincte este că fiecare din ele reprezintă țara în care sunt folosite. De exemplu, denumirea bio este folosită în principal în spațiul franco-german, termenul organic în Anglia, iar eco este termenul adoptat și în România. Certificarea produselor BIO se face după un set de reguli general valabile în toată lumea, de către organisme de stat sau private, acreditate pentru evaluarea conformităţii produselor.

biodeniz-may-27-2020-91res

Avem o multime de produse pentru diferite afectiuni, cosmetice, alimentare, ceaiuri, tincturi, suplimente, etc. Distribuitorii nostri aduc si produse la comanda in cel mai scurt timp, daca nu gasiti ceva la noi in magazin.

Asadar, acum stiti unde ne gasiti. Va asteptam cu drag! 🙂

Leave a comment